Caroline Tøttrup

Cand.psych.aut.

”Som erhvervspsykolog brænder jeg for at udvikle ledere, lederteams og medarbejdere – med blik for både resultater, opgaver, kompetencer og trivsel”

 

Kontakt Caroline på Tlf. 20434391 eller caroline@stress-stop-nu.dk

20434391

caroline@stress-stop-nu.dk

Hvem er Caroline

Caroline Ahlgren Tøttrup, er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet og arbejder som oplægsholder, proceskonsulent og rådgiver på udviklingsforløb for ledere og medarbejdere.

I hendes arbejde og tilgang til ledelsesudvikling, trækker hun på et solidt fagligt fundament som autoriseret arbejds- og organisationspsykolog, samt på næsten 10 års samlet erfaring indenfor feltet. Heraf seks år som internt lederudviklingskonsulent på Aarhus Universitet, hvor hun har hjulpet en lang række ledere med at lykkes med egen udvikling samt organisationsudviklings-, forandrings og kulturprocesser.

Aktuelt arbejder Caroline med udvikling og implementering af et internt lederudviklingsprogram i VIA University College.  

Hun har gennemført konsulentuddannelsen ”Design & Drive” og er i gang med at færdiggøre specialistuddannelsen indenfor arbejds- og organisationspsykologi.

Caroline er certificeret i, og erfaren bruger af, personlighedstesten NEO-PI-R, Ledelsesteamudviklingsværktøjet EFFECT-PROFILEN, og det individuelle 360 graders feedbackværktøj LVI. Hun er desuden forfatter til “Lederens stresshåndbog - Styrk dine lederkompetencer når det gælder stress” (udgivet ved Dansk Psykologisk Forlag i 2017) samt en række faglige artikler om ledelsesrelevante emner.

Bøger

Lederens stresshåndbog

Styrk dine lederkompetencer når det gælder stress, Dansk Psykologisk Forlag (2017)

Læs mere

Artikler