Mads Krarup

Cand.psych.aut.

”Jeg brænder for at udvikle, understøtte og gennemføre menneskelige og organisatoriske bevægelser i retning af en bedre balance mellem trivsel og effektivitet"

 

Kontakt Mads på Tlf. 20434490 eller mads@stress-stop-nu.dk

2043 4490

mads@org-kons.dk

Hvem er Mads

Mads Krarup er uddannet cand.psych.aut., er specialist i Arbejds- og Organisationspsykologi og er uddannet supervisor. Han er ofte involveret i længerevarende udviklingsforløb primært med ledere og ledergrupper med henblik på at øge den enkeltes evne til at varetage rollen som leder både når tingene er under forandring og når hverdagen har sin gang.

I hans arbejde og tilgang til ledelses- og organisationsudvikling er han optaget af samspillet mellem gruppen og individet. Altså hvordan handler det enkelte medlem i gruppen og på hvilken måde influerer et medlems adfærd på gruppen og modsat på hvilken måde påvirker gruppen det enkelte medlem. 

Dette fokus har han blandt andet dyrket som lærer og supervisor ved Institut for Gruppeanalyse, Aarhus, og baseret på mange års erfaring indenfor feltet.

Glimt fra CV’et siden 2003 viser blandt andet ansættelser som erhvervspsykolog og organisationskonsulent i Viborg Amt og Region Midtjylland, udviklingskonsulent i HR Arbejdsmiljø ved Silkeborg Kommune, teamkoordinator og lederudviklingskonsulent ved HR Udvikling og Arbejdsmiljø på Aarhus Universitet.

Hvor den gennemgående tråd har været at bidrage til en professionalisering af ledelse gennem blandt andet kompetenceudvikling af ledere og ledelsesudvikling af lederteams og fremme af trivsel og samarbejdet på tværs af mange brancher og faggrupper. Siden 2017 har Mads arbejdet som selvstændig erhvervspsykolog i både private og offentlige organisationer.

Mads har en række efteruddannelser med i rygsækken blandt andet indenfor psykotraumatologi, proceskonsultation, ANC (Analytic Network Coaching), samt certificeringer som Organisationsanalytiker og som Dynamisk coach.

Mads er desuden certificeret i personlighedstesten NEO-PI-R, rekrutterings- og udviklingsværktøjet Garudas kompetenceprofil, Ledelsesteamudviklingsværktøjet EFFECT-PROFILEN. Han er desuden forfatter til en række ledelsesfaglige bøger og artikler.

Bøger

Lederens stresshåndbog

Styrk dine lederkompetencer når det gælder stress, Dansk Psykologisk Forlag (2017)

Læs mere

Teambuilding og elitesport i Team

Udvikling og Læring. Dansk Psykologisk Forlag (2005)

Læs mere

Artikler

Prøv vores stress tester

Vi har udviklet et værktøj som hjælper dig med at finde ud af om du har
stress symptomer. Tag testen og få anbefalet værktøjer og information.

Brug for os